Ga je Mae?

Ga je Mae?

Lekkere zelfgemaakte wraps!

Leuke LinksPosted by Judith Fri, May 14, 2010 20:06:36
Steeds probeer ik een beetje bewuster te worden met eten. Geen dieet; niet jezelf ontzien, maar gewoon lekker eten en steeds meer proberen terug te gaan naar de basis.
Dat is wel een beetje een uitdaging, aangezien ik in een tijd ben opgegroeid waarin alles kan en mag, en alles voorhanden is in de winkel, en het steeds uitbundiger wordt in het aanbod en en de diversiteit van niet natuurlijke en ook soms erg ongezonde voedingsmiddelen.

Ik hou van lekker, ik hou van zoet, ik ben dol op roze en fluffy, maar weet je wat ook lekker is, wat nog lekkerder is? Genieten van eten wat meer verantwoord en gezond is, wat met veel plezier is klaar gemaakt, en wat gewoon je lichaam echt voed op de manier zoals het zou moeten voeden (zonder meteen staan te stuiteren van de zout of suiker).

Gelukkig lees ik geregeld een heel leuk online magazine waarin leuke uitgebreide gerechten staan met basis-ingrediƫnten.

Ook zelf proberen? Kijk dan even op Kiind.nl bij het recept van zelfgemaakte wraps!

Binnenkort maar weer eens een ander recept uitproberen, er is nog genoeg te ontdekken buiten de wereld van koken-uit-pakjes!

En eerlijk is eerlijk, dit vind ik een erg leuk iets, maar ter compensatie maak ik ook met veel plezier een suikerzoete marsepeinen verjaardagstaart.
Gewoon een beetje de balans houden, en genieten!