Ga je Mae?

Ga je Mae?

Theemuts voor de cavia

DiertjesPosted by Judith Mon, January 16, 2012 15:46:08
Jeetje, zo lang al weer geleden dat ik voor het laatst op m'n blog heb geschreven?
Ik moet echt vaker wat schrijven, want ondertussen freubel ik aardig wat aan.

Sinds vorige week hebben we er een huisolifantje bij. Wij hebben niet echt huisdieren waar dochterlief veel mee kan. De katten gaan hun eigen gang, de vogels helpt ze wel goed mee met schoonmaken, maar die zitten hoog op stok en komen niet bij d'r in de buurt. En de gekko's zeggen alleen hard hap tijdens het voeren.

Dus eigenlijk dacht ik, als ze wat ouder is, misschien een leuk caviaatje. Konijnen kunnen wat knorrig zijn en trapperig, hamsters zijn wel vaker al helemaal humeurig. Een rat, die zijn toch vaker wel erg makkelijk, maar dan vind ik een cavia toch wel leuker.
Als ze wat ouder is...

De buren hadden een caviaatje, die woont nu sinds een week hier. Buurvrouw erg allergisch, dus na wat overleg met vriendlief hebben we Pluisje een nieuw huisje gegeven.

Inmiddels heb ik een leuk theemutsje voor hem gemaakt; ik kwam nog wat leuke stofjes onderin de kast tegen die wel erg leuk bij elkaar passen.

En dochterlief? Die vind de cavia/olifant/muisje/pluisje wel erg leuk. Ze geeft hem graag hooi, steeds maar weer en weer als het aan haar ligt.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.